Willkommen Gast.
Um die volle Funktionalität des Forums nutzen zu können,
müssen Sie sich einloggen oder registrieren.
Haben Sie Ihre Aktivierungs E-Mail übersehen?

 
Erweiterte Suche

31.112 Beiträge in 6.477 Themen- von 6.477 Mitglieder - Neuestes Mitglied: Frideborg

31-05-2020 00:16:44
JOOM::GALLERY::FORUMArchivPonyGallery MLInstallation / Updatemain image not showing up in 2.51
Seiten: [1]
Drucken
Autor Thema: main image not showing up in 2.51  (Gelesen 5951 mal)
0 Mitglieder und 1 Gast betrachten dieses Thema.
sanjiovani
Newbie
*
Offline Offline

Beiträge: 4


« am: 04-03-2008 05:38:42 »

installed version 2.51 and the main image shows up intermittingly !?!

Is anyone else having this problem ?
Gespeichert
mab
Entwickler-Team
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Beiträge: 1.279



« Antworten #1 am: 04-03-2008 10:58:58 »

Hi sanjiovani,

would you please give us a link to your site?
Gespeichert

Gruß mab
paulakreuger
Newbie
*
Offline Offline

Beiträge: 1


« Antworten #2 am: 25-06-2008 04:08:43 »

I'm having some trouble installing pony gallery ML 2.5.1 on my joomla 1.0 website. I install the component and everything works fine EXCEPT that when I click on any image to see its details, I get an error message that says "Picture does not exists anymore or is not yet approved by administrators!". All the files have chmod 777, except the images, that are 644. I can not change it through ftp, and I don't if this is really the problem.

I'm serching the internet for an answer for a long time, and posted my question in lots of foruns, but I had no answer whatsoever.

I'm sorry I don't know how to write in german.

If someone could please help me, I would really aprecciate.

Danke,
Paula
Gespeichert
mab
Entwickler-Team
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Beiträge: 1.279



« Antworten #3 am: 25-06-2008 12:27:47 »

Hi paulakreuger,

the collations in your PonyGallery-ML-Database-Tables are wrong. They have to be the same as in the Joomla-Database-Table jos_users (if jos_ is your Database-Prefix).
For example: the collations in the PonyGallery-ML-Database-Tables are "latin1_general_ci" and those of the Joomla-Database-Table jos_users are "latin_swdish_ci"; then this error occurs.
Please change the collations of the PonyGallery-ML-Database-Tables and not the other way.
Here's a FAQ depending on this problem, but it's in german  Roll Eyes
But on page 2 of this FAQ you'll see some screenshots of how to change the collations of the Database-Tables; maybe it helps...
Gespeichert

Gruß mab
Seiten: [1]
Drucken
Gehe zu:  

HOSTED BY SCHWARZKÜNSTLER ®

PROTECTED BY  ZB BLOCK  AND Project Honey Pot
Theme orange-lt created by panic

Bad Behavior has blocked 2008 access attempts in the last 7 days.

mouth